KLOAKMESTER PÅ FYN - MYLLERUP ENTREPRENØR A/S​

​​Har du problemer med din kloak, så kontakt kloakmester Myllerup Entreprenør. Vi er en autoriseret kloakmester, som udfører alle former for kloakarbejde nær Assens og Odense samt på hele Fyn. Vi har mange års erfaring som kloakmester, og kan derfor løse enhver opgave, vi bliver stillet over for – både for private såvel som virksomheder.

Som kloakmester ligger vores fokus på at udføre et godt og solidt stykke arbejde i høj kvalitet og til den rigtige pris – og sådan har det været lige siden vi startede i 1989!​

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi kontakter jer hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din lokale kloakmester hjælper med rådgivning

Oplever du problemer med din kloak, så kontakt endelig kloakmester, Myllerup Entreprenør. Vi hjælper og rådgiver dig til at finde den letteste og bedste løsning. Som kloakmester tilbyder vi mange forskellige services såsom TV-inspektion,slamsugning, kloakrensning, rottebekæmpelse, rensning af spildevand og regnvand, minirens og rensning af gylleanlæg.

Vi har flere dygtige samarbejdspartnere, der gør os i stand til at udføre alle former for opgaver inden for kloakering.

​Hos Myllerup Entreprenør hjælper vi også med at forebygge problemer med din kloakering. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med at forebygge mod utætte rør, hvilket kan føre til forstoppelse i rørene samt rotteskader, ved at lave en TV-inspektion ca. en gang hvert 5. år.

Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at skrive på e-mail owh@myllerupentreprenor.dk eller ringe til kloakmester Myllerup Entreprenør på tlf. 64 45 10 53 til en helt uforpligtende snak om din opgave, og så finder vi sammen bedste løsning til den rette pris.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Myllerup Entreprenør A/S er grundlagt i 1989 og har siden starten udviklet sig fra en mindre entreprenørvirksomhed til i dag at være en moderne virksomhed.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Myllerup Entreprenør A/S

CVR​: 38721887

Myllerupgyden 3, 5610 Assens