Slamsuger - vi kører ud på hele Fyn

​Hos Myllerup Entreprenør har vi stor erfaring som slamsuger, og kan derfor løse alle former for slamsugningsopgaver for både industrivirksomheder, erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner og private nær Assens og Odense samt over hele Fyn. Vores erfarne medarbejdere kan med sikkerhed løse ethvert problem, som du skulle komme til at stå over for med vores slamsuger, og vores mål er som altid at levere en service i højeste kvalitet til den bedste pris.

Moderne og kompetent slamsuger

Når vi udfører slamsugningsopgaver, anvender vi en moderne slamsuger, der sikrer, at resultatet bliver af den allerhøjeste kvalitet. Når vi ankommer til opgaven undersøger og inspicerer vi først problemet grundigt, så problemet dermed bliver grebet an på den bedst tænkelige måde med vores slamsuger. Vi løser typisk slamsugeropgaver som f.eks. stoppet afløb, køkkenvask eller toilet.

Vores slamsuger kan også være behjælpelig i situationer med oversvømmelser og vandskader – både indendørs og udendørs.

Hos Myllerup Entreprenør stoler vi så meget på vores evner, at vi med ro i stemmen kan sige, at vi kan løse enhver slamsuger opgave, som vi bliver stillet over for. Det betyder også, at hvis du har en speciel eller utraditionel opgave, så kan vi også sagtens løse denne!

Ring og få et uforpligtende tilbud

Vi elsker at blive stillet over for en udfordring hos Myllerup Entreprenør, så derfor er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 64 45 10 53 eller e-mail owh@myllerupentreprenor.dk og få et uforpligtende tilbud til din opgave med slamsuger. Vi har mange forskellige måder hvorpå vi kan gribe opgaverne an, og vi vil hellere end gerne inkludere dig i processen, så du får den optimale løsning til netop din opgave.

Vi glæder os til at høre fra dig!​​​​

Find os på facebook

Myllerupgyden 3
5610 Assens

Tlf.: 64 45 10 53

E-mail: owh@myllerupentreprenor.dk