​KLOAKRENSER - SKAL VI FORTAGE EN KLOAKRENSNING?

​Hvis du har problemer med en forstoppet kloak, toilet eller lignende, så er det med at få kontaktet Myllerup Entreprenør. Vores veluddannede medarbejdere sørger for, at alle former for kloakrensning bliver udført på bedste vis og til en billig pris.

Vores kloakrenser fjerner skidt som sand, sten, rødder og slam, der forstyrrer dit afløb, og vi garanterer, at dine afløb bliver så gode som nye igen efter vores behandling. Hos Myllerup Entreprenør sætter vi nemlig en stor ære i, at jobbet bliver udført til din fulde tilfredshed.

Hvordan kan Fyns bedste kloakrenser hjælpe dig?

Hvis du oplever, at eksempelvis dit toilet eller din køkkenvask begynder at suge vand meget dårligere, har du muligvis brug for en kloakrenser og er du mere end velkommen til at kontakte os. Som kloakrenser hjælper vi gerne med rådgivning, og i tilfælde af at dit problem er et som vi kan hjælpe dig af med, så giver vi dig også gerne et helt uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på tlf. 64 45 10 53 eller skrive på e-mail owh@myllerupentreprenor.dk.

Vi har specialiseret os i kloakrensning, så du er sikret en professionel og pålidelig service, hvis du vælger os grundet vores store erfaring inden for brug af kloakrenser. Vi tager os også gerne af specialopgaver, da vi altid nyder at løse nye udfordringer.

Udstyr i højeste kvalitet

Når vi som kloakrenser kommer ud for at løse en opgave med et forstoppet kloakrør, medbringer vi vores professionelle højtryksspuler.

Vi udfører kloakrensning for både private og virksomheder over hele Fyn - særlig nær Assens og Odense. Vores priser som kloakrenser er meget konkurrencedygtige, og vi står altid for en god og venlig service.

Vi ser frem til at høre fra jer!

​​

Find os på facebook

Myllerupgyden 3
5610 Assens

Tlf.: 64 45 10 53

E-mail: owh@myllerupentreprenor.dk